Entertainment

Entertainment

Falder Snack #2: Ouwe rockers floreren in quarantaine!

Falder Snack #2

Terwijl de hele wereld thuis zit te wachten tot alles weer kan beginnen, lijken de rocksterren van vroeger te gedijen in quarantaine.

Bob Dylan maakte verleden week handig gebruik van zijn zelfquarantaine om zijn eerste nummer in acht jaar uit te brengen. Dylan – die er weliswaar met elk passerend jaar meer uit begint te zien als een Texaanse porno-producent, maar nog verrassend goed bij stem is – maakte de plaat Murder Most Foul. Pluspunt: het gaat niet over corona of het naderende einde van de wereld, maar over vroeger, onze tijd. Met de moord op Kennedy als leidraad komt het hele tijdperk langs in het 17-minutenlange lied. Kijk hieronder:

Het 17-minutenlange epos van Dylan

Speciaal om het saaie thuiszitten te verzachten speelde Beach Boys-oprichter Brian Wilson thuis twee van zijn hits voor de nieuwe ‘quarantainesessies’ van Rolling Stone genaamd: In My Room.

Brian Wilson speelt Do It Again en Love and Mercy voor alle thuiszitters

Ook Graham Nash deed deze week mee aan In My Room. Vanuit zijn woonplaats (en corona epicentrum) New York speelde hij onder andere Crosby, Stills, Nash and Young klassieker Our House:

Graham Nash speelt muziek en geeft gezondheidstips

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT