Entertainment

Entertainment

‘Viespeuk’ Danny Nelissen zit stuk

De enorme Studio Sport-rel werd natuurlijk afgetrapt door columniste en ex-wielrenster Marijn de Vries, die haar Avond-etappe collega Danny Nelissen beschuldigde van nogal ongewenst gedrag. Nelissen zelf zit stuk thuis, aldus zijn liefje Leontien van Moorsel.

De column in het NRC van oud-wielrenster en tv-analiste Marijn de Vries was niets meer dan een handgranaat voor Danny Nelissen. Zonder dat zijn naam expliciet werd genoemd, werd hij genoemd als een vuilbekkende collega die tijdens autoritjes hardop meldde met wie hij het bed had gedeeld en nog wilde delen. Maar dan niet per se in die bewoordingen, Danny was volgens de column wat plastischer. Natuurlijk kon iedereen determineren dat de vrijpostige collega bij de Avond Etappe van Studio Sport dus Danny Nelissen was. Nu zit hij stuk thuis,  onthult zijn oud-liefje Leontien van Moorsel. ,,Danny was mijn eerste vriendje, maar ook Marijn ken ik goed.  En ja, ik denk dat Danny te veel gedeeld heeft met haar.’’

Danny mag niet baan verliezen

De Olympische Kampioene vervolgt: ,, Ik kan me voorstellen dat Marijn dat niet als prettig heeft ervaren. Marijn heeft dat ook aangegeven bij de eindredacteur. Dan denk ik: als dat in het begin al gebeurt bij de Tour de France, waarom zet je die twee dan niet aan tafel? Van: wat wil jij niet meer en wat wil jij niet meer?” De Olympisch kampioene vervolgt: ,,Nee, wat doen ze? Ze zeggen: ‘Jij gaat voortaan in die auto en jij in die auto.’ En dat spreek je niet uit met elkaar. Dan krijg je zes jaar later dit. Dan denk ik: moet hij hierdoor zijn baan verliezen? Hij is een van de betere analisten die we hebben.”

Ook Marijn is slachtoffer

Recent heeft Leontien nog contant gehad met haar voormalige minnaar. ,,Je voelt gewoon: hij is gebroken. Ik heb ze vandaag alle twee aan de telefoon gehad en ik had het idee dat ik twee slachtoffers sprak.” Van Moorsel kwam er ook achter dat Danny – net als Tom Egbers – zelf ook nog met een verklaring komt. ,,Hij kiest ervoor om ergens zijn verhaal te gaan doen’’, besluit van Moorsel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT