Nieuws

Nieuws

Waarom prinsessenruzies erger zijn dan prinsenruzies

Zo eensgezind zoals het eruit ziet op dit plaatje, zo gaat het niet bij de familie Windsor. Maar hoe moeten ze hun ruzies oplossen? Dat kunnen we beter aan de prinsen overlaten dan hun echtgenotes, zo weet uw ROYALTYMAN.

William met aan zijn zijde Kate en broer Harry met zijn geliefde Meghan kunnen niet door een deur. Al jaren niet. Ongetwijfeld zal dat de zojuist overleden Elizabeth het aan het hart zijn gegaan. Wellicht dat ze er vanuit haar koninklijke troon in het hiernamaals er nog alles aan zal doen om het weer goed te laten worden tussen beide stellen. Nu maar hopen voor haar dat de bonje kan worden opgelost door de prinsen. Want als het initiatief bij de dames ligt, ziet het er niet goed uit.

Bijbelbelt

Uw ROYALTYMAN moet eerlijk toegeven dat hij deze mening niet heeft opgedaan dankzij een fraaie bron aan het Britse hof. Nee, ook voor hem was dit zo gesloten als een gemiddeld winkelcentrum op zondag op de Bijbelbelt. Nee, deze aanname is simpelweg ingegeven vanuit ervaringen uit zijn eigen omgeving. Zelf weleens een conflict gehad met een goede vriend? En daarna opgelost? Door heel lang over het probleem na te praten? Waarschijnlijk niet? Zo werkte het ook altijd bij ROYALTYMAN en zijn vrienden. Wat was het probleem? Hoe lossen we het op? Doen we het zo? Prima. En nu een biertje.

Uit veelvuldig onderzoek blijkt dat mannen graag problemen oplossen, maar vrouwen doen dat anders. Ze willen er vooral over praten. En dat proces is net zo moeilijk als met een kreupel paard deelnemen aan een springcours. Dus mochten William en Harry een keer afspreken in de pub, dan zouden een paar pints voldoende moeten zijn, om de rust in huize Windsor terug te laten keren. Maar oh wee, als Kate en Meghan dit moeten doen? Bij vrouwen werkt dat namelijk ingewikkelder.

  1. Concurrentie

Want stel dat Kate en Cathy in de pub zouden afspreken? Dan zouden ze van tevoren uren voor de spiegel staan. Want ze moeten wel zo goed mogelijk voor de dag komen. Heeft de een hogere hakken aan dan de ander? Een iets te diep decolleté? Dan kan dat al reden zijn dat de avond is verknald

  1. Jaloezie:

Want dat is hindernis twee; mocht de een net een leuker jurkje aan hebben, wat meer aandacht krijgen dan de ander? In de pub, in de krant, of waar dan ook?  Dan is de afgunst geboren en de sfeer verpest.

  1. Roddelen

Het woord roddeltante komt niet zomaar uit de lucht vallen, vrouwen roddelen meer dan mannen. De paleismuren hebben oren. De Engelse pers is er meesterlijk in. Een verkeerd woord van Kate over Cathy en het staat de volgende dag met vette koppen in een tabloid. Voordat Cathy dan weer haar mobieltje opneemt.

  1. Te volle agenda

Ach, je kunt niet elke keer met je vrienden gaan drinken. Daar moet je een beetje relaxed mee omgaan, toch? Bij vrouwen ligt dat ingewikkelder. Mocht Kate een keer afzeggen als Meghan net een leuke teaparty of Champaign-brunch hebben gepland, dan kan dit best één keer gebeuren. Maar een tweede of derde keer? Zelfs bij een overvolle koninklijke agenda kunnen vrouwen al snel de conclusie trekken dat een vriendin er geen zin in heeft en dat dit heel persoonlijk is.

  1. Een olifantengeheugen

Ken je die Rolo-reclame nog? Een jongetje pest een olifantje met een Rolo. Een kwart eeuw later herkent de volwassen olifant de inmiddels volwassen man en geeft hem alsnog een mep met zijn slurf. Zo werkt het ook bij veel vrouwen. Zonder moeite weten ze precies de misstappen van voorgaande jaren naar boven te halen. Dus mochten Kate en Meghan het ooit bijleggen, al het voorafgaande suddert door als een veenbrand. Een foutje kan alweer fataal zijn. Vergeven kan wel, maar vergeten nooit.

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze 
Facebookpagina.

Voor wie het nog een keer wil terugzien: de onvergetelijke Rolo-reclame.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT