Nieuws

Nieuws

Wat? Doet Arie iets goed?

Fitness & welness-messias Arie Boomsma is onlangs 50 geworden en hij is nu eindelijk ergens achter gekomen: 50-plussers zijn niet oud.

Arie Boomsma mag dan in de winter in sloten spartelen, z’n mond met tape afplakken als hij slaapt en zijn kids op openbare kiekjes balken, toch doet ie – soms – iets goed. Natuurlijk hangt hij soms de polder-Jezus uit met zijn zalvende stem en verlossende boodschappen en oplossingen, maar sinds hij vijftig is (vorige week) heeft hij écht eindelijk het licht gezien. Iets wat hij meteen gaat toepassen op zijn al dan niet gay-georiënteerde sportscholen in de hoofdstad.

Haarimplantaten

Het is de domineeszoon (goh) met haarimplantaten uit Friesland namelijk opgevallen, dat zodra het gaat om ’50-plussers’, dan meteen gedacht wordt aan zeer oude mensen. Voorbeeldje: als het journaal een item heeft over 50-plussers, zie je altijd zo’n duf ANWB-stel op een elektrische fiets met matching trainingspakken, van Human Nature. Irritant uiteraard, want iemand van 52 staat heel anders in het leven dan iemand van 74. Duh. Dat kan anders, meent Arie.

Net als die Stewardess

In zijn Vondelgym had hij altijd groepslessen voor deze 50-plussers, maar omdat een 56-jarige man met lang écht haar nog even fit, slim en aantrekkelijk kan zijn, als die 28-jarige stewardess, blijkt die indeling vrij belachelijk. Vindt kersverse 50-er Arie nu ook. Acuut heeft hij de leeftijdgrenzen aangepast. 50 + bestaat niet meer bij rek-strek-hijg-puf-loodsen van Boomsma (hij heeft er meerdere, chapeau!). Dat is voorlopig opgerekt tot 60+. Tot de Jim Carrey-lookalike zelf weer de 60 aantikt natuurlijk. Maar tussentijds toch: hulde Arie!

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT