Nieuws

Nieuws

‘Zagen we Gravin Eloise niet hard wegrennen met de M.E. achter zich aan? Tsja, ze kan er geen genoeg van krijgen’

Eloise van Oranje
Been there, done that. We hebben in ons leven al heel wat meegemaakt. Maar waar hebben ‘de Verwondermannetjes’ zich deze week toch over verbaasd?

Gravin Eloise was van de week te zien op RTL. Ze was op de vlucht in ‘Jachtseizoen’, het programma van Stuk TV. Dat is nog eens de omgekeerde wereld. Wat zullen de wilde zwijnen hebben gelachen in de Kroondomeinen, nu er eindelijk eens jacht op een Oranje wordt gemaakt.  Overigens is er in China nu ook een versie van deze serie gelanceerd. De overheid zelf gaat hierin jagen. In de eerste serie op de tennister Peng. Wie in volgende afleveringen aan de beurt komen, is nog onbekend, maar zeker is dat Oeigoeren, Tibetanen en dissidenten uit HongKong snel een prooi zullen zijn.

Hier de aflevering van Gravin Eloïse in 'Jachtseizoen'.

Zwarte Zondag

Code Zwart en Black Friday, het zijn termen die in onze jeugd verdwaasde blikken zouden opleveren. Hoop niet dat we deze straks niet door elkaar halen? Code Zwart? Uhhh, kan ik dat ziekenhuisbed voor de halve prijs krijgen? Het leek in elk geval een Zwarte Zondag voor onze Max te worden. Gelukkig kon hij snel oprukken naar de tweede plaats en bleef hij daar ouderwets saai achter een Mercedes zijn rondjes draaien. Ja, dat is tegenwoordig Formule 1. Door al die reglementsuitspraken is het door de week het spannendst. Gaan we trouwens straks op Zandvoort F1-bolides met gele nummerborden zien. Want, golfkarretjes, tractoren, volgens de wet krijgt elk voertuig een gewone nummerplaat: ‘Nee mam, voor je rollator is dat nog niet nodig.’

‘Wij zouden liever opteren voor zijn lever, omdat deze moet zijn gegroeid tot bovenmenselijke proporties’

De lijfarts van Maradonna heeft het hart uit Pluisjes lichaam verwijderd. Uit voorzorg voor grafschenners. Waarom zou je het hart van Maradonna willen? Wat is daaraan te zien? Wij zouden liever opteren voor zijn lever, omdat deze moet zijn gegroeid tot bovenmenselijke proporties. Of voor zijn hand, want die is immers van God. Wat zou de lijfarts overigens met het hart hebben gedaan? Misschien heel gewoontjes: ‘Hier Bello, vandaag heeft het baasje iets speciaals voor jou op het menu. Liever nog het hart van Maradonna op ons bord dan de groentesnoepjes van Nicolette van Dam. Volgens Nicolette bevat een zakje net zoveel vezels als een opscheplepel zilvervliesrijst. Volgens Foodwatch bestaat het snoepje echter voor meer dan de helft gewoon uit suikers en voor de rest uit vruchtenconcentraat.

Vuurwerkverbod

Oh ja, er waren ook nog wat rellen. Over iets dat 2G heet en een vuurwerkverbod. In onze tijd waren er de krakersrellen, de hippies protesteerden tegen Nixon en Vietnam. Daarna stroomde het Malieveld vol met: ‘Stop de Kernbom’. Iedere generatie zijn eigen relschoppers. Hoezo vuurwerkverbod? Tijdens de afgelopen onlusten is er meer verstookt dan op Oudjaar. Kan het kabinet de volgende keer niet heel tactisch kiezen voor een oliebollenverbod? Lekker de ME met oliebollen bekogelen. Ziet er leuker uit en is minder gevaarlijk.

Zagen we trouwens tijdens de rellen gravin Eloise niet wegrennen met de ME achter zich aan? Tsja, ze kan er geen genoeg van krijgen.

Falder.nl is de grootste site van Nederland voor mannen van 50-plus. Vind je onze berichten leuk en wil je niets missen? Volg ons dan en like onze Facebookpagina.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT