Nooit te oud om te leren

en dan nog even dit

De 14 soorten seks die we allemaal willen!

Seks is elke keer net even anders en dat is maar goed ook. Altijd maar diezelfde boterham gaat immers ook vervelen, nietwaar?

Dus zelfs al heb je keer op keer seks met dezelfde partner, dan nog is het meestal niet hetzelfde verhaal. Soms gaat het vlug, soms neem je alle tijd. Er lijken zo ongeveer 14 typen seks te zijn en ja, die hebben we dus allemaal wel eens.

Een vluggertje
Gewoon een quickie: jij hebt zin, de ander heeft zin. Maar geen tijd. Even snel zonder al te veel voorspel, omdat het zo lekker stout aanvoelt als je moet haasten. Als je eigenlijk geen tijd hebt maar toch lust hebt.

Vakantieseks
O zo fijn. Je bent bruin, zonnig, rozig van de rosé en ontspannen. Je bent uitgerust en opeens hebben jullie om 16 uur ’s middags na de lunch zin in een wip. En dan kan het ook. De hele middag door. Daar is vakantie voor, toch? Alles inhalen waar je in het dagelijks leven geen tijd voor hebt.

Ochtendseks
Precies, ook die kennen we allemaal wel. Wakker worden en van geiligheid op elkaar duiken. Begint de dag wel zo knetterend.

One night stand-seks
Ook die hebben we allemaal wel een keer gehad. Er was drank, lust, passie en hop, je lag bij de ander in bed. ’s Ochtends met een kater en een walk of shame naar je eigen veilige bed – om nooit meer te herhalen. Een echte one time.

Dronken seks
Nu we het daar toch al over hebben: lekker om je volledig te kunnen laten gaan als je half teut in bed beland samen. Of onder de douche. Of in de keuken.

Stiekeme seks
Je doet het op een openbare plek, sssst. Je doet het met iemand met wie het eigenlijk niet de bedoeling was… Sssst.

Seks in alle posities
Als jullie uitgebreid de tijd hebben is niets zo’n goed idee als nieuwe standjes uitproberen. Ondersteboven, orale seks, elkaar teasen en orgasmes uitstellen… Een in de categorie: neem er af en toe lekker de tijd voor. In een hotelkamer, als de kinderen uit logeren zijn: just do it.

Seks met je ex
Altijd lekker, niet altijd verstandig.

Break-up seks
Je gaat uit elkaar of je bent net uit elkaar, maar zie dan die extreme spanning tussen jullie nog maar eens te negeren. De chemie knalt er vanaf en de seks zelf is o zo goed. Beter dan ooit, zelfs.

Telefoonseks
Moet ook soms kunnen, zeker als je straalverliefd bent en je bent niet bij elkaar… Voor je het weet zit je verstrengeld in stoute appjes en spannende woorden.

Goedmaakseks
Na een fikse fight met je lover, zit er vaak maar één ding op om de lucht echt te klaren. Seksen. Het liefst een paar keer, zodat je elkaar weer lekker en leuk vindt.

Vreemdgaanseks
Het mag niet, het is niet goed te praten, maar toch doen heel velen het ooit in hun leven. Je wipt met een ander en het is o zo stout, maar wel een avontuur.

Baby-maak-seks
Gewoon op de klok. Ja sorry, niet zoveel romantisch aan… Maar als je een baby wilt maken is het in die tijd van de maand gewoon een kwestie van goed timen.

Slaapseks
Net voordat je in slaap valt toch nog even intiem zijn. Heerlijk, droom je daarna des te lekkerder, na zo’n orgasme.

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT