Gezondheid

lijf

Onderzoek wijst uit: dit zegt je neus over je geslachtsdeel

De wetenschap liegt nooit en dus goed nieuws voor de mannen die denken dat een grote neus nadelig is.

Al jarenlang tetteren we overal dat je aan iemands handen kunt zien hoe groot zijn edele delen zijn, maar daar is niets van waar. De wetenschap zegt dat de neus juist in verband staat met de piemel. Een grote neus is dus opeens woest aantrekkelijk.

Voor het onderzoek zijn honderden mannen onder de loep genomen. Hun lijf werd van top tot teen gekeurd en er bleek een relatie te zijn tussen neus en penis. Het scheelt ook aardig wat. Volgens het onderzoek hebben mannen met een kleinere neus een lengte van gemiddeld 4,1 inch (10,4 centimeter). Mannen met een groot uitgevallen reukorgaan zouden de beschikking hebben over een derde been met een gemiddelde lengte van zo’n 13,46 centimeter (5,3 inch). Let wel: dit gaat dus om piemels in slappe toestand. En je hebt nog zoiets als groeiers en bloeiers (die dus in enthousiaste toestand gelijk twee keer zo groot worden).

Klopt het?
Maar wat is nou het lekkerst voor een vrouw? Ook dat is onderzocht. Vrouwen zouden in een wat rechtopstaande toestand, zeg maar een lengte van 20 centimeter, het lekkerst vinden. De meeste vrouwen komen met een exemplaar van dit formaat klaar en dan geldt dus ook gelijk: groter is niet altijd beter. Te groot doet namelijk Pijn. Te klein is ook misschien niet alles.

Bron: FHM

Dit artikel verscheen eerder op Amayzine.com

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT