Marianne

Marianne

Mannen, met een karper in je hand op Tinder vang je echt geen vrouw…

Tinder, vis, seks,
Ik zit of beter gezegd ZAT op tinder. Ik wilde kijken of daar dan de ridders op het witte paard rond hobbelden. Match, chat en ontmoet.. klonk helemaal goed! Dus daar ging ik, Facebook-account eraan gehangen – want dan hoef je niks in te vullen, locatie ingeschakeld - want daten in verweggiestan heeft ook zo weinig zin – en BAM je kunt aan de slag. Swipe swipe.

Je 1e foto op Tinder is superbelangrijk

Voor hen die al lang onder een steen zitten: je kunt iemand een like sturen en pas als die jou heeft geliket, kun je chatten. Je kunt elkaar dus volledig mislopen. Maar dan heb je ook nog blauwe super likes: die kun je kopen en als je iemand een super like stuurt, dan kom je zeker op zijn timeline terecht. Vol enthousiasme ben ik aan de slag gegaan.

Maar wat constateerde ik al snel: mannen hebben er geen benul van dat de eerste foto mega-belangrijk is. Echt, ik hoef je ingezoomde neusharen niet te zien, of haar uit je oor, of dat je wijdbeens op een stoel zit (echt he, waarom?). En dan heb ik het nog niet eens over de foto’s met ontkleed bovenlijf. Of ingezoomde tatoeages. Ja, dat Tinder bekend staat om seks daten in plaats van romantisch daten, dat was heel snel duidelijk. Prima natuurlijk, maar niet voor mij.

Waar ik het meest om gelachen heb, zijn de super likes van mannen met een karper op de foto

Echt waar, een karper! Vol trots houden ze een enorme vis vast die slijmend en wel in hun armen ligt dood te gaan. Nu zie ik ze wel eens zitten langs de kant, met zo’n groene parasol, kratje bier, visgear, en dan lekker hengelen. Vol verwachting wachtend op DE vangst van de dag… En jaaaaaa, daar izzie dan: die enorme karper! Jahooeeeeeee.

Zouden ze echt denken dat je met een dergelijke foto ook een vrouwelijk visje vangt? Dat het hart van de vrouw dan een sprongetje maakt? Dat ze dan slijmend in hun armen springt van genot? Vakidioot die ik ben, komen er dan ook allerlei vragen in mijn hoofd op: Hoeveel vrouwen heb jij dan langs de kant zien zitten vissen? Hoeveel vrouwen houden eigenlijk van vissen? Waarom en waarom niet? Wie zou dit nu echt ‘ sexy’ vinden? Waarom?

Na met een 20-tal vriendinnen gesproken te hebben waren we het unaniem eens:

  1. Vissen vangen is vies, visje klaarmaken helemaal o.k.
  2. Langs de kant zitten met een hengel is saai
  3. Mannen met vissen in hun armen is echt geen afrodisiaca (en dan drukken we ons zachtjes uit)
  4. Mannen willen laten zien wat ze te bieden hebben door met ontbloot bovenlijf en opgeblazen spierballen een vis vast te houden….. and it does not work.
  5. We leven in 2019! De oertijd is echt voorbij…

Mijn advies: laat die vis zitten joh, op datingsites. Het zal je kans verlagen i.p.v. verhogen. Dan kun je je tijd beter stoppen in je favoriete hengelsport.

Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebookpagina

Volg ons op Twitter: @FalderNL en mis niets dat elke dag leuk, interessant of tof is.

Deel dit artikel via:
MANNENPRAAT