TVman

TVman

Dione de vrouwelijke Tom Egbers?

Als er één vrouwelijke medewerker is van Studio Sport, die vermoedelijk goed tegen die mannencultuur kon, dan was het Dione de Graaff wel, vermoedt de TV-Man. Sterker nog: misschien was ze - op een leuke manier - wel een vrouwelijke Tom Egbers!

Dione (53) is dan ook op d’r best als ze enkele jonge, aantrekkelijke mannen aan tafel heeft, zoals bijvoorbeeld AD-wielrencolumnist Thijs Zonneveld, ex-renner Thomas Dekker en als speciale gast Xander de Buisonjé. Dan zit de diepbrunette te glanzen en stralen met een dirty twinkeling in de ogen. Dan komt de  ontembare cougar boven in de Studio Sport-veterane (ze werkt er al 27 jaar!), die geroutineerd haar klauwtjes uitslaat richting haar masculiene hapjes.

Wij kennen allemaal een Dione…

Ach, we kennen allemaal een Dione. Als collega, als vriendin van je echtgenote, of als buurvrouw. Ze houden wel van een party, waar ze steevast tipsy worden, zonder overigens ooit enig decorum te verliezen. Ze zetten hun middelbare looks (met alle toeters en bellen) in alsof ze nog steeds 22 zijn. Met succes ook nog. De Dione’s worden op feestjes in woord & gebaar steeds vrijpostiger, maar irritant worden ze nooit. Zo zijn de Dione’s nou eenmaal. Op bedrijfsborrels staan ze dansend op de bar, met de shotjes trots tussen het decolleté, om op maandag toch weer die miljoenendeal te sluiten.

Dione has left the Building

En als een Dione opeens de feestzaal heeft verlaten, is het bezopen koppen tellen geblazen: welke man ontbreekt. Hint: meestal de jongste. Uiteraard verschijnt een Dione ’s ochtends met een stalen gezicht bij het hotelontbijt. MeToo? Dat heeft ze altijd heerlijk gevonden. Wel zonde dat mannen nu steeds terughoudender zijn geworden, zo vinden de Dione’s. Of dit alles ook geldt voor de oer-Dione, weten wij niet zeker, maar laten wij het zo zeggen: de hardnekkige geruchten dat Dione affairettes had met wielrenners/schaatsers/voetballers/muzikanten/journalisten zijn niet schaars.

Drie weken feest voor Dione

Vergeleken bij haar is Mart Smeets (die het één keertje deed met Ria Visser) vermoedelijk een koorknaapje. De setting van de Avondetappe helpt daar zeker bij. Elke dag een andere stad, een ander hotel en andere leuke mensen. Tussendoor is het barretje en restaurantje in & uit, allemaal gedekt door de oneindige declaratie-ruimte bij de NPO. Het is drie weken feest voor Dione, die zich in een ideale Cougar-biotoop bevindt. Hoe dichter bij Parijs hoe meer rock’n’roll Dione tijdens de Avondettape wordt. Heerlijk! Wij zouden alleen maar tegen onze eigen vrouw willen zeggen: wees meer Dione!

Falder.nl is de grootste site voor mannen van 50-plus van Nederland.
Vind je onze berichten leuk en wil je niets missen? Volg ons dan en like onze Facebookpagina

 

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT